Magia decoupage-ului
Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 60 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri interesante te asteapta: concursuri cu premii deosebite, informatii , multe sfaturi, tutoriale pas cu pas, tehnici si noutati din lumea decoupage-ului. Si, de ce nu, muuulte fete harnice si pricepute care sunt dornice sa deveniti prietene!

Te asteptam!
Banner-ul forumului
Photobucket

Regulamentul general al lectiilor

In jos

Regulamentul general al lectiilor

Mesaj Scris de Alexandra la data de Lun 09 Mai 2011, 9:24 am

Generalitati :


1. Lectiile au ca scop impartasirea unor tehnici personale, unor metode noi, unui stil necunoscut multora dintre membri, de aceea va fi necesara prezenatrea unei lucrari special facute pentru aceasta lectie, atat din partea elevilor, cat si din partea profesorilor;

2. Lucrarile prezenate la lectii, atat de catre profesori cat si de catre elevi, trebuie sa nu fi fost prezentate pe nici un alt forum, site sau blog inainte de a fi prezentate aici. Orice abatere, atraga excluderea de la lectii.

3. Lectia in sine, tutorialul- nu va putea fi prezentat pe alt forum/ site, decat pe blog-ul personal, atat inainte cat si dupa terminarea lectiei. Orice abatere, atrage excluderea de la lectii.

4. Daca unul dintre cei inscrisi pe lista lectiilor, doreste sa se retraga, va trebui sa anunte cu cel putin doua lectii inainte de propria lectie. In acest caz insa, se aplica in continuare regula nr 3.


5. Fiecare membru inscris la lectii va trebui sa sustina cel putin o lectie (exceptie fac cei de la nivelul Basic si Intermediar 1), in calitate de profesor si apoi, sa participe in calitate de elev, la toate celelalte lectii predate de ceilalti membri.

6. Membri inscrisi la lectiile nivelului Intermediar 2, Intermediar 3 Mediu 1, Mediu 2 vor trebui sa prezinte cate o lectie care va fi distribuita nivelului corespunzator gradului de dificultate

7. Nu exista data limita de efectuare a unei lectii. Insa, toate lectiile unei serii trebuie terminate pana la data de finalizare a seriei. In caz contrar, nu se va mai putea participa la un eventulal concurs de promovare la nivel superior de lectii.

8. Lectiile sunt impartite pe nivele, dupa cum urmeaza:

- Basic

- Intermediar 1
- Intermediar 2
- Intermediar 3

- Mediu 1
- Mediu 2

- Avansat


Profesorii:

1. Vor posta tutorialul lectiei, inainte ca seria de lectii sa inceapa , intr-un topic special deschis la sectiunea "Lectii" precizand lista cu materiale ce sunt necesare la realizarea lectiei.

2. Profesorul trebuie sa posteze fotografii si explicatii complete pentru fiecare pas de executie, astfel incat lectia sa fie cat mai usor de inteles. Lucrarea pentru lectie va trebuie sa fie una noua, special facuta pentru aceasta lectie.

3. Profesorul sa fie activ si la dispozitia elevilor pe toata perioada seriei de lectii, oferindu-le informatii si raspunzand la intrebarile ce i se adreseaza.

4. Profesorul sa comenteze fiecare lucrare in parte, explicand ce este bine si ce nu.


Elevii :

1. Sa participe la toate lectiile cu lucrari noi, special facute pentru lectie, dupa metoda si conform indicatiilor profesorului;

2. Sa posteze lucrarile in perioada specificata pentru fiecare serie in parte;

3. Se pot invoi de la maxim 3 lectii pe serie, insa va trebui sa recupereze lectiile prezentand o lucrare la fiecare lectie la care a absentat, pana la finalul perioadei de lectii;


Accesul la lectii:

1. Sectiunea "Lectii" este privata. Oricine doreste inscrierea la ele, va trebui sa prezinte lucrari proprii, cat mai diversificate .

2. Accesul la nivel Basic se va face in lunile februarie, iunie, octombrie de cei interesati sa fie membri activi ai forumului, cu peste 200 de postari (nu minimaliste!), care sa arate interes real pentru forum si pentru arta decoupage-ului, respect pentru membrii lui, indiferent de functia tehnica si sa isi fi deschis propriul topic de prezentare la sectiunea " Sa ne cunoastem".

3.Promovarea la nivel superior :

- promovarea de la Basic la Intermediar I se va face de 3 ori pe an, in lunile octombrie, februarie si iunie avand minimum de 400 mesaje, topic de creatii, participarea la cel putin 3 proiecte/ concursuri ale forumului, lucrare de absolvire a nivelului Basic ce va fi postata intr-un concurs special;

- promovarea de la Nivelul Intermediar 1, la Intermediar 2: participarea la inca cel putin 3 proiecte/ concursuri ale forumului, lucrare de absolvire a nivelului Intermediar 1, participare si obtinerea unui punctaj de peste 18 puncte la concursul de promovare catre nivelul Intermediar 2;

- promovarea de la Intermediar 2- Intermediar 3:participarea la inca cel putin 3 proiecte/ concursuri ale forumului, lucrare de absolvire a nivelului Intermediar 2, participare si obtinerea unui punctaj de peste 18 puncte la concursul de promovare catre nivelul Intermediar 3, propunerea unei teme noi;

- promovarea de la un Nivel Intermediar la altul, se face de 3 ori pe an, in lunile [b]Octombrie, Februarie, Iunie, dupa o inscriese prealabila la concursul special organizat;


- promovarea Intermediar 3- Mediu 1: participarea la inca cel putin 3 proiecte/ concursuri ale forumului, lucrare de absolvire a nivelului Intermediar 3, obtinerea unui punctaj de peste 18 puncte la concursul de promovare catre nivelul Mediu 1, propunerea unei teme noi.

-promovarea de la Mediu 1 - Mediu 2 : participarea la inca cel putin 3 proiecte / concursuri ale forumului, lucrare de absolvire a nivelului Mediu 1 , obtinerea unui punctaj de peste 18 puncte la concursul de promovare catre nivelul Mediu 2, propunerea unei teme noi.

- promovarea la nivelul mediu se va face [b]o data la 6 luni;[/b]


-promovarea la nivelul Mediu 2 - Avansati : participarea la inca cel putin 3 proiecte/ concursuri ale forumului, lucrare de absolvire a nivelului Mediu 2 , obtinerea unui punctaj de peste 18 puncte la concursul de promovare catre nivelul Avansati, propunerea unei teme noi.


Alte conditii pentru promovarea de la un nivel la altul:

- inscrierea la concursul special organizat pentru promovarea la lectii, va fi considerata o cerere tacita de promovare. Prin urmare, cine nu se inscrie la concurs, nu poate promova, indiferent daca intruneste toate celelalte conditii;

- promovarea de la un nivel la altul, implica si o activitate crescuta la propriul topic de creatii, in sensul ca lunar tb postate lucrari.


4. Important: Accesul la lectii si eventualele promovari de la un nivel la altul vor fi deciziile unice ale Administratorului forumului, respectiv Alexandra.


In orice moment, administratorul forumului isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul.Atentie:

Elevii de la nivelul Intermediar vor tb sa efectueze si lectiile noi ale nivelului Basic.
Elevii nivelului Mediu, pe cele din nivelul Intermediar.
Elevii nivelului Avansat, pe cele din nivelul Mediu.
Apreciind interesul tot mai crescut pentru lectiile prezentate cu atata generozitate de membrele forumului si tinand cont de numarul mare de lucrari expuse incercam sa "fluidizam putin traficul" pentru a avea acces mai usor atat la indicatiile "profesorului" cat si la lucrarile cursantilor.

Asadar :

-topicul va contine DOAR lucrari executate dupa indicatiile profesoarei, cu aceleasi materiale si urmanad aceiasi pasi
-in realizarea temei va recomandam sa ignorati toate informatiile dobandite anterior din alte surse si va va centrati strict pe indicatiile si materialele folosite de "profesor" in ideea de a asimila o noua maniera de lucru, de a cunoaste si experimenta si alte materiale specifice decoupagelui
-lucrarea prezentata va avea doar 2-3 foto relevante care sa surprinda exact cerinta temei
-lucrarea va fi expusa si in topicul de "Creatii" pentru eventualele comentarii ale membrilor forumului
-discutiile in cadrul topicului se vor centra pe lucrarea prezentata si vor constitui un dialog intre cursant si profesor
-interventiile eventuale, legate de tema, sfaturi, aprecieri venite din partea cursantilor se vor face strict in zona de "Creatii"

Multumim pentru intelegere !

ps.urmeaza si un proces de indepartare a postarilor care desi relevante nu sunt in acord cu cerintele prezentate mai sus.[/b]


Ultima editare efectuata de catre Alexandra in Joi 08 Sept 2011, 8:19 am, editata de 3 ori
Alexandra
Alexandra
Administrator

Mesaje : 9485
Data de inscriere : 12/03/2011
Varsta : 41
Localizare : intre marea Egee si Akropolis
Stare de spirit : Love me or hate me, I'm still gonna shine! Hi, hi, hi!!!

http://www.chicnart.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum