Magia decoupage-ului
Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 60 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri interesante te asteapta: concursuri cu premii deosebite, informatii , multe sfaturi, tutoriale pas cu pas, tehnici si noutati din lumea decoupage-ului. Si, de ce nu, muuulte fete harnice si pricepute care sunt dornice sa deveniti prietene!

Te asteptam!
Banner-ul forumului
Photobucket

Regulament general al concursurilor si proiectelor

In jos

Regulament general al concursurilor si proiectelor

Mesaj Scris de Admin la data de Sam 12 Mar 2011, 12:33 am

Concursurile forumului "Magia Decoupage-ului" se impart in:

1. Nivelul Basici-Nivelul Intermediar
2. Nivelul Mediu- Nivelul Avansati
ambele avand aceeasi tema, incepand concomitent cu acelasi regulament, cu aceleasi criterii de jurizare, dar in fct de nivelul participantilor.


Toate concursurile de pe acest forum vor avea ca reguli general valabile, urmatoarele:

Participanti

1. pot participa la ele toti membri inscrisi, clasificarea lor facandu-se in functie de nivelul cunostintelor si al exprientei in ale decoupage-ului (lectiile forumului fiind principala modalitate de clasificare);

2. numarul de mesaje necesar va fi mentionat la fiecare concurs in parte;
Lucrari
1. se va participa cu o singura lucrare, special facuta pentru concursul/ proiectul respectiv;

2. se vor posta cel putin 3 fotografii (maximum 6) din timpul executarii si cu produsul final (una), colajele nu sunt admise;

3. creatia trebuie sa aiba un nume si o descriere cat mai amanuntita care sa includa:

- ce reprezinta (cutie, tablou, etc)
- materialele si tehnica cu care a fost confectionata
- alte detalii interesante

4. fotografia cu produsul final va trebui sa infatiseze, pe langa produsul propriu zis si o inscriptie (pe hartie, carton etc) "Pentru Concursul (numele concursului) de pe forumul "Decupaj";

5. nu vor fi acceptate lucrari care participa sau au participat anterior ori simultan, la alte concursuri ale alor site-uri, blog-uri, etc, sau care au fost postate pe alte site-uri/ forumu-uri de gen . In cazul depistarii, concurentii vor fi descalificati in orice faza a concursului sau proiectului;

Lucrarile participante nu pot fi postate in nicio alta parte(blog, site, facebook) pana la terminarea concursului (pana la desemnarea castigatorilor).

Votare

1. modalitatea de votare: mixta. Atat de catre membri forumului cat si de catre un juriu.

2. la votare pot participa doar membri inscrisi pe forum inainte de inceperea concursului;

3. de asemenea, pot vota doar membri activi, cu cel putin 100 de mesaje la data votului si, in cazuri speciale, vor putea vota doar o parte dintre membri (acest lucru fiind specificat la fiecare concurs in parte);

4. cine participa la concurs, are obligatia sa participe si la votare. In caz contrar, va fi descalificat si nu va mai putea participa la urmatorul concurs/ proiect al forumului;

5. votarea la concursuri se va face atat de catre membri forumului si de catre juriu.

Juriul va fi format din 5 moderatori alesi pentru fiecare tema de concurs in parte, aceiasi pentru ambele niveluri. Membrii juriului nu pot participa cu lucrari la concurs.

Se va face o medie intre voturile membrilor si voturile juriului.

Juriul va vota in functie de:
- incadrarea in tema/cerintele concursului
- design, proportii, colorit
- originalitate
- complexitate
- descrierea creatiei
- calitatea fotografiei

Se vor acorda puncte intre 1-20 in functie de criteriile de mai sus (fiecare lucrare un alt numar de puncte), atat de catre juriu, cat si la votarea membrilor forumului.

Juriul va vota imediat ce se va termina votul membrilor forumului, intr-un topic special si in decursul a doua zile se va posta rezultatul final al votului (media rezultata in urma numararii voturilor membrilor si ale juriului) .

6. La concursurile nivelului Mediu- Avansat au dreptul de vot doar membri inscrisi la aceste doua niveluri.

7. La celelalte, au drept de vot toti membri forumului care intrunesc conditiile de mai sus.

8.Juriul va trebui sa-si motiveze acordarea punctelor pt fiecare criteriu in parte;


Premii

- castigatorii sunt obligati ca dupa primirea premiilor sa confirme primirea lor prin postarea de fotografii. In caz contrar, nu vor putea participa la urmatorul concurs/ proiect al forumului.

- numarul persoanelor inscrise la concurs/ proiect va trebui sa fie cel putin dublu fata de premiile puse in joc. In caz contrar, premiile se vor reduce (la finalul inscrierilor) pana cand proportia va fi cea amintita mai sus.

- pentru fiecare concurs, va exista cate un singur premiu, maxim 2; unele dintre concursuri nu vor avea premii.


In afara acestor reguli valabile pentru toate concursurile organizate pe acest forum, fiecare concurs lunar va avea propriile reguli specifice ce vor fi precizate la topicul respectiv.

Pentru cei care participa la concurs si, din diferite motive, nu respecta o cerinta a regulamentului (exceptie : participarea cu aceeasi lucrare la alte concursuri, proiecte ale altor forumuri, bloguri, etc) , nu se va mai aplica masura descalificarii, ci vor avea scazut cate un punct la fiecare criteriu al juriului, pentru fiecare cerinta a regulamentului nerespectata.

Proiectele

Se vor organiza pe o perioada de doua luni, cu tema unica pentru toate nivelurile de lectii.

Fotografiile lucrarilor participante vor fi trimise moderatorului care se ocupa de proiect, pana la data limita de trimitere, afisata la inceputul proiectului.

Dupa terminarea perioadei de inscriere, moderatorul va posta fotografiile lucrarilor participante intr-un topic special, fara a dezvalui cui apartin.

Votatea lucrarilor se va face atat de catre membri forumului, cat si de catre juriu ( vezi regulamentul concursurilor), acrodandu-se pincte tuturor lucrarilor participante.


Moderatorii forumului vor participa la concursurile forumului cu o frecventa de o data la doua concursuri, atunci cand nu vor fi in juriu.

Administratorul isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul, insa, intotdeauna se va anunta acest lucru.
[u][u]
Admin
Admin
Administrator

Mesaje : 11
Data de inscriere : 11/03/2011

http://decoupage.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum